Ismerje meg az ESET termékeit!


Cégbemutató

Vállalkozásunkat 1993. november 1-én alapítottuk. Elsődleges tevékenységünk számítógépek, azok alkatrészeinek, kiegészítőinek és perifériáinak forgalmazása volt, Vác és vonzáskörzetében. Felismerve ügyfeleink igényeit és a kor technikájában rejlő lehetőségeket, elmondhatjuk, hogy napjainkra sikerült tevékenységeink bővítésével az informatika teljes területét lefedni.

Minden, általunk gyártott számítógépet 48 órán keresztül folyamatosan tesztelünk, hogy az esetleges meghibásodások ne ügyfeleinknél jelentkezzenek. Ha mégis meghibásodna egy alkatrész a garanciális időn belül, akkor nettó 30.000.- forint értékhatárig a hiba jellegétől függetlenül 72 órán belül a meghibásodott alkatrészt kicseréljük.

Az általunk forgalmazott termékeket ügyfeleink telephelyén térítésmentesen beüzemeljük. Mi ezzel segítjük partnereink munkáját.

Egyedi igények alapján fejlesztett ügyviteli szoftvereink több száz példányban üzemelnek. A legegyszerűbb számlázó programoktól kezdve a nagybonyolultságú adatbázis-kezelő rendszerekig minden kérést tudunk teljesíteni.

Azon partnereink részére, akik állandó rendszerfelügyeletet és szerviz készenlétet igényelnek, - átalánydíjas szerződés keretén belül - biztosítjuk, hogy probléma esetén a bejelentéstől számított 24 órán belül munkatársunk rendelkezésükre áll.

Egyedi fejlesztésű elektronikai rendszereinkkel az egyszerűbb feladatok végrehajtásánál kiválthatók a személyi számítógépek.

Bízom benne, hogy hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Bánki Beáta
ügyvezető